fbpx
  • +36 (77) 200 250
  • +36 (30) 347 2341
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Hétfő - Péntek 8-16

Híreink

~Informatika és Biztonság egy Helyen ~

Kövesse nyomon folyamatait jegy- és folyamatmenedzsment rendszerrel

Kövesse nyomon folyamatait jegy- és folyamatmenedzsment rendszerrel

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Kövesse nyomon folyamatait jegy- és folyamatmenedzsment rendszerrel

OTRS: intelligens, gyors, biztonságos kommunikációs platform

Az OTRS egy modern és rugalmas jegy- és folyamatmenedzsment rendszer, amely lehetővé teszi, hogy bármely iparág szolgáltatás-menedzsment szakemberei lépést tartsanak napjaink villámgyors és eredményorientált üzleti környezetével.

Vegye ki a találgatásokat a mindennapi működésből. Az OTRS megszervezi a belső és külső kommunikációt világos struktúrák és optimalizált folyamatok révén. Ez azt jelenti, hogy a csapata elkerüli a hibákat, és gyorsan elvégzi a feladatokat. Az eredmény: gyors, minőségi szolgáltatásnyújtás.

Az OTRS zökkenőmentesen integrálható harmadik féltől származó alkalmazásokkal. Annak ellenére, hogy az OTRS nagy fokú automatizációt és szabványosítást nyújt, nem ejti a speciális eszközök használatának csapdájába. Ehelyett lehetővé teszi, hogy megvalósítsa a munkahelyére vonatkozó követelményeket.

Az OTRS értékes funkciókat biztosít a stratégiai irányításhoz – például teljesítménymutatókat. A jelentéskészítő eszközök segítségével hosszú távon nézheti meg a különböző osztályok közötti műveleteket, így gyorsabban hozhatja meg az adatközpontú döntéseket a versenytársainál.

 

Kérjen ajánlatot MOST!


© 2021 NiwaTech Kft. All Rights Reserved.