fbpx
  • +36 (77) 200 250
  • +36 (30) 347 2341
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Hétfő - Péntek 8-16

Mikrotik

MikroTik néven is ismert, egy lettországi hálózati eszközöket és szoftvert gyártó cég. A társaság vezeték-nélküli termékeket, elsősorban routereket és hozzákapcsolódó szoftvert értékesít.
Segítségével ipari és nagyobb hálózatok építhetők magas biztonsággal. Kisebb tudású termékeik pedig az otthonos és SOHO környezetben tudnak bizonyítani.

PfSense

A pfSense egy FreeBSD alapú standalone operációs rendszer, ami arra alkalmas, hogy minden funkciót megadjon egy számítógépnek, amivel routerré válhat. Ha a költségkímélés a cél, akkor ez a megoldás a legmegfelelőbb, hiszen régebbi géppel létre lehet hozni egy gigabites routert és ezzel együtt egy komplett hálózatot. Ugyanakkor vannak akiknek a sokszínűség és a funkciók hada a kecsegtető, legyen az szó tartalomszűrésről, IPS/IDP hálóztvédelemről, vagy éppen VPN kapcsolatok kialakításáról.

Wifi

A vezeték nélküli (WiFi) hálózat már nem csak kényelem. Ez sok vállalkozás számára szükségszerűség. A körülöttünk lévő világ vezeték nélküli formában működik, és a NiwaTech Kft-vel biztonságosan összekötheti irodáját és eszközeit. 
Létfontosságú, hogy az alkalmazottak hozzáférjenek a vállalati hálózathoz, ez pedig vezeték nélküli hozzáférés biztosítását jelenti számukra.

Fordítson figyelmet informatikai hálózatára, annak védelmére!

A strukturált kábelezés az egész épületében és irodájában futó vezetékes infrastruktúra, amely biztosítja Cége adatátviteli, telekommunikációs, hang-, biztonsági, VOIP-szolgáltatásait, valamint számos egyéb internetes és számítógépes hálózati szolgáltatást. Ez magában foglalja a fali aljzatoktól és csövezéstől kezdve a vezetékekig, a csatlakozókig és a csatlakozó hardverig. A strukturált kábelezés jelentősége megnőtt, és a szakértőkre is szükség van. Hívjon minket még ma, hogy megbeszélje, hogyan tudunk segíteni Önnek az összes vezetékezési igényében. 

HÁLÓZAT FELÜGYELET

0/7
Ha munkatársai kapcsolatban maradhatnak a céges hálózattal, miközben utaznak, az növeli a termelékenységet és a hatékonyságot. A vezeték nélküli infrastruktúra nem csak a saját eszközeik használatát (gyakran egyszerűen BYOD nevet viseli), hanem azt is, hogy szabadon mozoghatnak az irodában, az íróasztaltól az íróasztalig vagy a tárgyalóig a tárgyalóig.

Megfelelő és biztonságos, egységes vezeték nélküli rendszereket telepítünk, amelyek lehetővé teszik a biztonságos és biztonságos csatlakozást bárhol az irodaházban és azon kívül is beltéri és kültéri vezeték nélküli megoldásainkkal.

Hagyja, hogy a NiwaTech Kft. tervezze meg és telepítse az Ön számára tökéletes WiFi megoldást. Akár WiFi-re van szüksége irodaházban, raktárban, étteremben vagy akár sportstadionban, a mi megoldásunk működni fog.
 
Itt, a NiwaTech Kft-nél, több éves tapasztalattal rendelkezünk a hálózatok kiépítésében és kezelésében. Fontos, hogy rendszeresen végezzen karbantartást egy hálózaton annak biztosítása érdekében, hogy a hálózat a lehető legbiztonságosabban és hatékonyabban működjön. A tűzfalak és a hozzáférési pontok rendszeres firmware-frissítéseket és biztonsági javításokat igényelnek.
Kezelő eszközeinkkel naprakészen és biztonságosan fogjuk tartani eszközeit, hogy a lehető legtöbbet hozza ki hálózatából.

FejlesszeHálózatátBiztonságátVállalkozását

A felügyeletlen hozzáférések igen nagy kockázatokat jelentenek minden vállalkozásá számára, mely egyik forrása lehet az illetéktelen hozzáféréseknek.
Nálunk a NiwaTEch Kft-nél első lépéskent feltérképezzük a teljes hálózati infrastruktúrát, melyet racionalizálás és biztonságossá tétel követ.
Másik nagy kockázat a munkavállalók távoli hozzáférései, mely a teljes belső hálózatot működésképtelenne teheti!
flex-iPhone6-hand-FrontView-2.png

Ön szakképzett szerelővel szerződik?

Képzett szakembereink fejlett ismeretekkel rendelkeznek a vezetékek és kábelezési infrastruktúrákról. A telefonos szolgáltatástól kezdve az adatátvitelen keresztül a számítógépes hálózatig a NiwaTech Kft. büszke az ügyes, szervezett és szakszerű hálózatépítésünkre.

Kérjen ajánlatot MOST!

Hívjon vagy küldjön Nekünk emailt hálózati elképzeléseivel.

Kiépítjük, és karbantartjuk hálózatát, hogy Önnek ne legyen gondja erre!

Íratkozzon fel hírlevelünkre

HÉTFŐ - PÉNTEK
08:00 - 18:00
SZOMBAT-VASÁRNAP
ZÁRVA
Zsótér CsabaÜgyvezető Igazgatóinfo@niwatech.hu

Írjon Nekünk

© 2024 NiwaTech Kft. All Rights Reserved.