fbpx
  • +36 (77) 200 250
  • +36 (30) 347 2341
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Hétfő - Péntek 8-16

Bizalmasság

annak biztosítása, hogy az információ csak az arra felhatalmazottak számára legyen elérhető. Csak az arra jogosultak ismerhetik meg az információt.

Sértetlenség

az információ tartalma és formája az elvárttal megegyezik, beleértve az is, hogy az elvárt forrásból származik (hitelesség), igazolható, hogy megtörtént (letagadhatatlanság), egyértelműen azonosítható az információval kapcsolatos műveletek végzője (elszámoltathatóság).

Rendelkezésre állás

 az a tényleges állapot, amikor egy informatikai rendszer szolgáltatásai az arra jogosultak számára egy meghatározott időben rendelkezésre állnak és a rendszer működőképessége sem átmenetileg, sem pedig tartósan nincs akadályozva.

Az információbiztonság tágabb fogalom, mint az IT biztonság. Beleértjük az információ minden – nem csak elektronikus – megjelenési formájának, az információs szolgáltatásoknak és az ezeket biztosító információs rendszereknek a védelmét.!

Az informatikai biztonság az informatikai rendszer olyan kedvező állapota, amelyben a kezelt adatok bizalmassága (confidentiality), sértetlensége (integrity) és rendelkezésre állása (availability) biztosított (CIA elv), valamint a rendszer elemeinek biztonsága szempontjából zárt, teljes körű, folytonos és a kockázatokkal arányos

IT BIZTONSÁGI SZOLGÁLTATÁS

0/7
A NiwaTech Kft nemzetközi szabványok alapján felméri Cége informatikai és információbiztonsági állapotát. Kérjen ajánlatot még MA!
flex-mac-right.jpg

Napjainkban is fontos része a védelemnek a fizikai védelem, amelynek főbb részei a következők:

• mechanikai védelem;

• elektronikai jelzőrendszer;

• élőerős védelem;

• beléptető rendszer;

• biztonsági kamera rendszer;

• villám és túlfeszültség védelem;

• tűzvédelem.

Hálózat biztonságOperációsrendszer védelemHatárvédelem

Nálunk a NiwaTech Kft-nél alapos figyelmet fordítunk ügyfeleink informatikai rendszereire. Megvizsgáljuk milyen potenciális veszélyforrások lehetnek az IT rendszer beállításaiban. Kockázati értékkel és várható bekövetkezési rátával létjuk el, melynek segítségével döntés hozható a fenyegetettség csökkentésére.
Amennyiben már rendelkezik szabályozási környezettel akkor a NiwaTech Kft szakemberei megvizsgálják hogy az információbiztonsági szabályzatokat hogyan tudjuk meglévő rendszereibe integrálni.
Fejlesztjük és karbantartjuk szabályzatait, oktatjuk és mérjük azok hatékonyságát.

Kerülje el a büntetéstLegyen naprakész

Táveléréssel segítjük ügyfeleinket a problémák megoldása során, ezzel is ügyelve saját mind pedig ügyfeleink egészségére.
Azonnali beavatkozást tudunk nyújtani, a problémát helyben megoldva.
Legyen mindig naprakész, aktualizálja szabályzatait.
Ez sok esetben elmarad, ebben tudunk segítséget nyújtani. Felülvizsgáljuk és aktualizáljuk már meglévő szabályzataikat, van elkészítjuk azt.

FejlesszeGépparkjátMunkavállalóitVállalkozását

A modern operációs rendszerek az elavultabb gépeken már nem képesek megfelelő sebességgel futni. 
Ennek következtében lassabban tudják mindennapi munkájukat elvégezni.
Cserélje gépparkját velünk modern BRAND gépekre. Kérje egyedi ajánlatunkat!

flex-iPhone6-hand-FrontView-2.png

INFORMATIKA & BIZTONSÁG

Legyen vállalkozás bármekkora méretű, kis vagy nagy vállalkozás az informatika jelen van. Ennek köszönhetően ma már mindent az internet segíségével kell intézni. Használjuk megfelelő eszközöket és védje azokat megfelelően.

Íratkozzon fel hírlevelünkre

HÉTFŐ - PÉNTEK
08:00 - 18:00
SZOMBAT-VASÁRNAP
ZÁRVA
Zsótér CsabaÜgyvezető Igazgatóinfo@niwatech.hu

Írjon Nekünk

© 2024 NiwaTech Kft. All Rights Reserved.