fbpx
  • +36 (77) 200 250
  • +36 (30) 347 2341
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Hétfő - Péntek 8-16
Auditra való felkészítés, tanácsadás

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

Az audit során az auditor végignézi az egyes munkafolyamatokat, tevékenységeket. Az információgyűjtés fő eszközei számára az adott munkafolyamat megfigyelése, az interjú a folyamat résztvevőivel, valamint a bizonyítékok és dokumentumok megtekintése. Cégünk segít Önnek és vállalkozásának, hogy felkészülten várhassa az auditorokat.


Elektronikus információbiztonsági vezető

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

Minden cég legnagyobb értéke az az információ amivel dolgozik. Ezt addig egyik cég sem feltételezi amíg valamilyen probléma miatt el nem vesznek adatok, legyen az egy fontos email, feljegyzés, vagy éppen a legtitkosabb alapanyag receptje. Nálunk a NiwaTech Kft-nél azt tapasztaljuk, hogy bizony a vállalatok nem fordítnak kellő figyelmet sem az informatikai sem pedig a humán erőforrás esetében arra, hogy biztonsági szempontból is megvizsgálják mekkora kockázatot jelentenek a nem jól megválasztott eszközök vagy éppen a kollégák nem megfelelő felkészültsége.

2013. évi L. törvény az állami és önkormányzati szervek elektronikus információbiztonságáról szóló törvény már törvényi keretek között szabályozza, hogy egy adott intézmények milyen és mekkora biztonsági intézkedéseket kell bevezetni ahhoz, hogy biztosítani tudja a nála lévő adatok, információk megfelelő szintű védelmét.

A NiwaTech Kft megfelelő technológiai, törvényi és szabályozási ismeretekkel rendelkező munkatársaival vállaljuk cégek, intézményeknél az ELEKTRUNIKUS INFORMÁCIÓBIZTONSÁGI VEZETŐ feladatok ellátását.


© 2022 NiwaTech Kft. All Rights Reserved.